SPORTKLÄDER MED EGEN DESIGN

ORIGINAL TEAMSERVICE
vardagar 8.00-16.00

+(47) 67 06 23 00

support@original.no

 

Din professionella leverantör av teamkläder

 

Original Teamwear AB kan se tillbaka på mer än 20 års framgångsrik produktion och försäljning av teamkläder med hög teknisk kvalitet till företag, klubbar och team.


Våra varumärken Kalas, Swix och Bavac är välkända kvalitets symboler på marknaden, och vi är idag en totalleverantör i form av unikt designade teamkläder för idrottare på alla nivåer.


Vi är specialiserade på att kombinera design tillsammans med tekniska detaljer i våra produkter.

 

Våra designers är uppdaterade på de senaste trenderna och strömmar och vårt material är av hög teknisk kvalitet, utvecklad för komfort, andningsförmåga och prestanda.

 

Vi levererar unika kollektioner av hög kvalitet till alla idrottare och till alla årstider.
Att kvaliteten är hög visar den växande efterfrågan från "vanliga" motionärer, företag, klubbar och landslag.

 

Vårt huvudkontoret finns i Nittedal utanför Oslo i Norge. Företaget ägs av Swix Sport AS.

 

Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Tabor, Tjeckien, där högt kvalificerad personal inom forskning, utveckling och produktion säkerställer att varje plagg håller det vi lovar och uppfyller de krav från en aktiv idrottsutövare.

Mer information hittar du här:

 
Etik och Miljö

Du kan handla hos oss med gott samvete! Vi har själva pålagt oss stränga regler när det gäller miljövänlig produktion, etisk handel och social profil.

Produktionen sker i moderna lokaler med vuxen, kvalificerad personal på alla nivåer. Det används inga utnyttjande produktionssätt i form av t.ex. barnarbete.


Returnering och återanvändning

Vi tänker på miljön och på u-hjälpen. Kasta inte dina gamla sportkläder när du får något nytt. Tvätta det, och skicka det till oss. Vi ser då till att det kommer till fattiga idrottsutövare i andra länder.