SPORTKLÄDER MED EGEN DESIGN

ORIGINAL TEAMSERVICE
vardagar 8.00-16.00

+(47) 67 06 23 00

support@original.no

DITT TEAM  -  DINA FÄRGERDIN  -  EGEN DESIGN

 

 

 

 

Hur kan din klubb eller ditt företag få sin egen design?

 


Visa att ni är ett Team! Proffs eller motionärer - spelar ingen roll, alla team förtjänar det bästa. Teamkläder i egna färger och er profil ökar lagandan och ger starkare tillhörighet.

 

Det är nu enkelt att få teamkläder designat speciellt för din klubb eller team. Allt du behöver göra är att klicka dig in på våra Creators.

 

Här kan du experimentera, leka och prova dig fram med färger och mönster tills du har skapat din egen klubbdesign.

 

Det kostar ingenting och du kan prova så mycket du vill. Välj mellan många modeller och designer, prova dig fram med en mängd olika färger, placera logotyper och bara på något ögonblick får du se resultatet. Är du inte nöjd så provar du bara på nytt igen.

 

Enklare sätt att skaffa sig en egen design finns inte. Du får självklart samma design och färger på tröjor, jackar, västar, byxor och tillbehör. En helhetskollektion helt enkelt.

 

När du är nöjd med designen fyller du i vilken klubb/team du representerar och antalet medlemmar sedan klickar du på ”sänd”.

 

Ditt förslag sänds till oss och vi återkommer med ett bra erbjudande. Våra professionella designers går igenom ditt förslag, lägger in logotyper och sänder dig en korrektur. Önskar klubben ett unik utarbetat förslag kan våra designers hjälpa dig med det.

Våra Creators fungerar bara på PC eller Mac med skärmbredd minimum 768 pixlar och att du har installerat Flash på din dator.

Det fungerar tyvärr inte på mobil eller surfplatta.